O encontro comezaba cun gran ritmo por parte dos locais que, nos primeiros minutos, deixaban mostra da súa capacidade defensiva. Este ritmo de xogo facía que o Compañía de María non se sentise cómodo en ningún momento e o marcador reflexará moi cedo amplías diferenzas para os locais.

Pese a diferenza entre ambos equipos o encontro serviu para que ambos conxuntos puideran probar opcións de xogo diferentes que de seguro lles servirá aos dous nos próximos encontros.

Na segunda parte a tónica do encontro non cambiou. Os locais mantiñan o seu rigor defensivo a pesar de buscar novas estratexias e os visitantes non baixaron os brazos en ningún momento ata o último ataque. Finalmente clara vitoria do Obradoiro Peleteiro por 89-24 que deberá de seguir traballando duro para manter esta boa dinámica.

Os parciais por cuartos foron: 35-5, 19-7, 15-4 e 20-8.

A próxima xornada disputarase a fin de semana do 16 de Decembro, polo que o Obradoiro Peleteiro terá dúas semanas para tratar de continuar traballando para rematar a primeira volta da mellor forma posible.