O Cenor Obradoiro CAB segue amosando a súa melloría, malia que desta vez non foi quen de materializala en vitoria. Os obradoiristas perderon fronte ao Peleteiro nun encontro disputado e cheo de alternativas.

Os locais mostráronse sólidos e activos en defensa, malia que tiñan serios problemas para anotar, chegándose ao descanso cun axustado 23-25.

No terceiro cuarto os obradoirstas foron moi superiores aos visitantes, alcanzando rendas de 7-9 puntos, pero sen lograr acabar de romper o encontro.

Sen embargo, o Peleteiro aproveitou o seu físico para anotar en contraataque e a través do rebote ofensivo, acadando a escapada que lle daría finalmente a vitoria.

A próximo fin de semana o equipo infantil do Obradoiro competirá na Mini Copa da Liga ACB, antes de retomar a 1ª División Galega o vindeiro 16 de Decembro.